Versions compatibles
Rode kool en appel salade met knapperige feta en kruidenpesto
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 60 g oudbakken broodjes, in stukken
- 30 g sesamzaad
- ½ tl currypoeder
- 1 teentje knoflook
- 20 g kappertjes op azijn, uitgelekt
- 20 g verse basilicumbladeren
- 20 g verse peterseliebladeren
- 80 g vers geperst sinaasappelsap
- 60 g extra vergine olijfolie
- 1 ½ tl zout, en iets meer
- 1 tl gemalen zwarte peper, en iets meer
- 300 g rode kool, in stukken
- 150 g appel, geschild, klokhuis verwijderd, in stukken
- 1 volle tl komijnzaad
- 10 g honing
- ½ tl gemalen kaneel
- 30 g volkoren tarwebloem
- 300 g feta kaas
- 1 ei
- 1 el olie
- Infos nut.
- par 1 portie
- Calories
- 2333.3 kJ / 557.7 kcal
- Protides
- 17.5 g
- Glucides
- 35 g
- Lipides
- 40.4 g
- Graisses saturées
- 14.5 g
- Fibre
- 5 g
- Sodium
- 1829.6 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Groentesticks met dipsaus en volkorenbroodjes
No ratings
Schotse eieren met salade van knolselder en wortelen
50 min
Rode kool cups met kip
25 min.
Hartige taart met savooiekool
1h 30min
Geroosterde wortelen met tijm en munt met de Peeler
30 min
Warme salade met boerenkool, witte bonen, noten en gojibessen
40 min
Zoetzure vis met rijst
1h 5min
Op Italiaanse wijze gebakken zeebaars met geroosterde paprikadip en venkelsalade
40 min
Hongaarse champignonsoep
30 min
Romige snijbietsoep
35min
Russische rode bietensalade
1h 10min
Broccoli en aardappelen met blauwe-kaassaus
45 min