Versions compatibles
Erwtensoep met gember, zalm met citroen en broccoli
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 80 g olijfolie
- 50 g sojasaus
- ½ tl bruine suiker
- 1 citroen, liefst biologisch, zeste en sap
- 4 verse zalmfilets, ontveld (150-180 g per stuk)
- 100 g sjalotten, in stukken
- 1 teentje knoflook
- 100 g prei, enkel het witte gedeelte, in stukken
- 20 - 30 g verse gember, gepeld (optionnel)
- 100 g selderstengels, in stukken
- 350 g diepgevroren doperwtjes
- 450 g water
- 2 tl zout
- 400 g broccoliroosjes
- 2 snuifjes gemalen zwarte peper
- 50 - 100 g lichte room (ong. 18% vet), naar smaak
- Infos nut.
- par 1 portie
- Calories
- 2782 kJ / 664 kcal
- Protides
- 46 g
- Glucides
- 19 g
- Lipides
- 43 g
- Fibre
- 9.4 g
Recettes alternatives
Menu met erwtensoep met gember, zalm met citroen, broccoli en aardappelen
45 Min
Romige vegan broccoli en kaas soep
1 Std. 15 Min
Burrito ontbijt
Pas d’évaluation
Gestoomde rode biet met romige walnotensaus
Pas d’évaluation
Gemarineerde zalm met rabarbersaus
Pas d’évaluation
Erwtensoep met crème fraiche en knapperige ham
1u.
Spaghettinestjes met linzenballen
1 Std. 5 Min
Rabarber-munt cocktail
2 Std.
Gekarameliseerde uiensaus
2h 5min
Bevroren veenbessen margarita
5 min
Kalkoenrollade met erwtenpuree en munt
35min
Romige erwtensoep
40min