Appareils et accessoires
Vijfzadenbrood
Prép. 10min
Total 1h 50min
20 sneetjes
Ingrédients
-
water500 g
-
20 g verse gistgedroogde gist (8 g)2 tl
-
extra vergine olijfolie en meer om in te vetten30 g
-
broodmeel500 g
-
zout1 tl
-
havermout50 g
-
gemengde zaden en pitten (sesam, lijnzaad, zonnebloem, pompoen, maanzaad), en meer om te bestrooien (zie tip)150 g
-
honing30 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 sneetje
Protides
10 g
Calories
1289 kJ /
308 kcal
Lipides
13 g
Fibre
4.9 g
Glucides
36 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Het basiskookboek
174 Recettes
Benelux
Benelux
Het Basiskookboek
133 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Basis brooddeeg
5min
Turkse flatbreads
2h 10min
Erwtensoep met gember, zalm met citroen en broccoli
50min
Brood met olijven
2h 20min
Duo van zondagse vlechtbroodjes
2h 10min
Rode bietensap
10min
Melkbrood
2h 20min
Speltbrood
1h 45min
Boerenbrood
2h
Baguette / Stokbrood
3h 45min
Citroencake
2h
Basisrecept Brood
3h