Appareils et accessoires
Mussels with Garlic Sauce
Prép. 10min
Total 2h 40min
4 portions
Ingrédients
-
fresh mussels in shell1000 g
-
fine sea salt2 tsp
-
olive oil50 g
-
garlic cloves large6
-
Dijon mustard15 g
-
water100 g
-
lemon juice1 Tbsp
-
white wine30 g
-
fresh coriander leaf roughly chopped, for garnishing
-
crusty bread for serving
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
1699.5 mg
Protides
30.2 g
Calories
1428.6 kJ /
341.5 kcal
Lipides
18.2 g
Fibre
0.3 g
Graisses saturées
2.7 g
Glucides
11.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Family Favourites
16 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Sausage with Curry Ketchup (Currywurst)
20min
Allergen-friendly Chicken Stock Paste
45min
Browned Beef Cubes (Well Done)
15min
Clams with Garlic Sauce
2h 40min
Pasta Salad with Trout and Vegetables
45min
Boiled Pasta
20min
Boiled Eggs
20min
Crab Tortelloni, Red Mullet
5h
Fish and Potatoes with Tomato Sauce
50min
Clams marinières
30min
Spicy turkey skewers
1h
Prawns and Cuttlefish with Celery
30min