Tagliatelle med gresskar

Tagliatelle med gresskar

5.0 1 évaluation
Prép. 15min
Total 1h 10min
8 porsjoner

Ingrédients

  • parmesanost delt i biter (2 cm)
    50 g
  • "extra virgin" olivenolje pluss ekstra til smøring
    40 g
  • blandede grønnsaker (feks. stangselleri, gulrot og løk), delt i biter (2-3 cm)
    100 g
  • vann til å koke pasta
  • havsalt
    3 ts
  • kalvekjøttdeig delt i biter
    400 g
    400 g oksekjøttdeig, delt i biter
  • malt svart pepper
    1 klype
  • pasta, tagliatelle
    320 g
  • tørr hvitvin
    60 g
  • løk delt i fire
    50 g
  • baconterninger (1-2 cm)
    100 g
  • gresskarkjøtt delt i biter (2-3 cm)
    700 g
  • mozzarella delt i biter (2-3 cm)
    200 g

Niveau

facile


Infos nut. par 1 porsjon

Protides 26.4 g
Calories 1832 kJ / 438 kcal
Lipides 24.8 g
Glucides 27.3 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...

Tout montrer