Appareils et accessoires
Halloween quiche
Prép. 30min
Total 2h
12 porties
Ingrédients
Korstdeeg
-
bloem, type 00300 g
-
boter in stukken150 g
-
zout1 tl
-
water100 g
Vulling
-
pompoen in stukken500 g
-
aardappelen geschild, in stukken (1 cm)500 g
-
volle melk200 g
-
boter30 g
-
zout5 g
-
gemalen nootmuskaat1 snuifje
Opbouw
-
Taleggio kaas in plakjes150 g
-
Tiroler spek in plakjes150 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Sodium
516.7 mg
Protides
11.3 g
Calories
1341.8 kJ /
321 kcal
Lipides
19.4 g
Fibre
2.1 g
Graisses saturées
10.3 g
Glucides
27.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Halloween
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Bananen powerballs
15min
Gevulde kroketten
Pas d’évaluation
Paashaas apero-hapjes
Pas d’évaluation
Bloedige hersenspaghetti
13h 30min
Driekoningentaart met frangipane
50min
Cheesecake likeur
10min
Peergelei
10h
Chocoladetaart met sinaasappel
2h 40min
Chocoladereep likeur
15min
Rabarber en gember gin fizz
336h 10min
Lactose- en eivrije cookies met chocolade
20min
Detoxsapje met appel en peer
10min