Appareils et accessoires
Eiersalade met curry
Prép. 15min
Total 1h 30min
4 portie
Ingrédients
-
eieren6
-
water750 g
-
mango chutney45 g
-
mayonaise60 g
-
sinaasappelsap10 g
-
zure room, 20% vet30 g
-
currypoeder mild1 ½ theelepel
-
zout¾ theelepel
-
peper, gemalen½ theelepel
-
lente-uien in dunne ringen2
-
zwarte komijnzaadjes¾ theelepel
-
tuinkers afgesneden1
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
862 mg
Protides
13 g
Calories
1483 kJ /
355 kcal
Lipides
28 g
Fibre
1.3 g
Graisses saturées
7 g
Glucides
13 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Er is altijd een plek aan onze tafel
30 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Ijs van Kokos met Ananascoulis en Gemberkoekjes
Pas d’évaluation
Slow Cooked Ossobuco met saffraanrisotto
Pas d’évaluation
‘Îles Flottantes’ in White Chocolate Cream and Roses
Pas d’évaluation
Bolognesesaus
1h 15min
Batch Cooking | Beluga linzensalade met frambozendressing en tofu & stracciatella yoghurt
Pas d’évaluation
Geraspte Parmezaanse kaas
5min
Kalfszwezerik met lente-uien
Pas d’évaluation
Hartige Macarons met Bloemkoolmousse en Kaviaar
Pas d’évaluation
Kip in Tomaten-Uiensaus
Pas d’évaluation
Kracht Muesli
25min
Spaghetti met tomatensaus en champignons
30min
Verse Tomatensoep
30min