Appareils et accessoires
Eiersalade met curry
Prép. 15min
Total 1h 30min
4 portie
Ingrédients
-
eieren6
-
water750 g
-
mango chutney45 g
-
mayonaise60 g
-
sinaasappelsap10 g
-
zure room, 20% vet30 g
-
currypoeder mild1 ½ theelepel
-
zout¾ theelepel
-
peper, gemalen½ theelepel
-
lente-uien in dunne ringen2
-
zwarte komijnzaadjes¾ theelepel
-
tuinkers afgesneden1
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
862 mg
Protides
13 g
Calories
1483 kJ /
355 kcal
Lipides
28 g
Fibre
1.3 g
Graisses saturées
7 g
Glucides
13 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Er is altijd een plek aan onze tafel
30 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Pasta met Pecorino, Vijgen en Pancetta
25min
Perzik- en Amandelijs
Pas d’évaluation
Kip Fricassee met Asperges
1h
Peren op Sinaasappelsiroop
Pas d’évaluation
Zalm met broccoli en honing-mosterdsaus
40min
Varken, kip en foie gras terrine met porto en vijgen chutney
Pas d’évaluation
Peren in rode wijn
5h
Abrikozen ketchup
Pas d’évaluation
Tomatensoep met Burrata
35min
Gepocheerde peren in honing met chocoladesaus en notencrumble
2h 10min
Mango Dessert met Passie Fruit
10min
Pittige Groene Overheerlijke Power Salade
20min