Appareils et accessoires
Pesto van basilicum, avocado en hennep
Prép. 5min
Total 5min
6 porties
Ingrédients
-
verse basilicum blaadjes (ongeveer 8 grote takjes - zie tips)40 g
-
pijnboompitten30 g
-
gepelde walnoten30 g
-
hennepzaad (zie tips)30 g
-
knoflookteentjes2
-
avocado alleen het vlees1
-
zeezout½ tl
-
citroensap2 el
-
extra vergine olijfolie30 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
3.6 g
Calories
836 kJ /
199 kcal
Lipides
19.9 g
Fibre
2.2 g
Glucides
0.9 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Plantaardig genieten
26 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Energierepen zonder toegevoegde suikers
1h 15min
Perzik- en Amandelijs
Pas d’évaluation
De eerste hap: Vruchtenpuree
Pas d’évaluation
Hartige cashew roomkaas
Pas d’évaluation
Parmezaan op plantaardige basis
5min
Burgers met zeeduivel en zalm
20min
Vegan Aubergine Massaman Curry
50min
Thaise rode curry
1h
Roze ontbijtbowl met rode bessen
15min
Dadel curry dip
5min
Pesto met basilicum
5min
Suikervrij bananenbrood
1h 15min