Appareils et accessoires
Vegan appeltaart met crumble en meringue
Prép. 25min
Total 1h 45min
20 porties
Ingrédients
Veganistische taartbodem
-
gepelde amandelen65 g
-
suiker80 g
-
bloem460 g
-
olijfolie40 g
-
ijskoud water210 g
-
bakpoeder½ tl
-
zout2 - 3 snuifjes
Appelvulling
-
appels geschild, ontpit, in vieren gesneden1400 g
-
kaneelpoeder1 el
-
vers geperst citroensap2 el
-
maïzena (zetmeel)1 el
-
vloeistof uit een blikje kikkererwten (aquafaba)150 g
-
suiker130 g
-
ciderazijn¼ tl
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
29.9 mg
Protides
3.7 g
Calories
863.1 kJ /
206.3 kcal
Lipides
4.1 g
Fibre
2.9 g
Graisses saturées
0.5 g
Glucides
40.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Vegan lekkernijen
12 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Mochi's met sesamvulling
50min
Lactosevrije Luikse Wafels
1h 30min
Rauwe chocolade bietencake
Pas d’évaluation
Ingemaakte citroenen
Pas d’évaluation
Appeltaart
1h
Gin en lavendelijs
14h 35min
Crumble met peren en crème van ricotta
1h
Hartenbroodjes
1h
Zoet Marokkaans gebak (Briouettes)
35min
Dropijs
8h 30min
Pudding met aardbei en peer
Pas d’évaluation
Gestoomde kip op zijn geheel
Pas d’évaluation