Appareils et accessoires
Vegan appeltaart met crumble en meringue
Prép. 25min
Total 1h 45min
20 porties
Ingrédients
Veganistische taartbodem
-
gepelde amandelen65 g
-
suiker80 g
-
bloem460 g
-
olijfolie40 g
-
ijskoud water210 g
-
bakpoeder½ tl
-
zout2 - 3 snuifjes
Appelvulling
-
appels geschild, ontpit, in vieren gesneden1400 g
-
kaneelpoeder1 el
-
vers geperst citroensap2 el
-
maïzena (zetmeel)1 el
-
vloeistof uit een blikje kikkererwten (aquafaba)150 g
-
suiker130 g
-
ciderazijn¼ tl
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
29.9 mg
Protides
3.7 g
Calories
863.1 kJ /
206.3 kcal
Lipides
4.1 g
Fibre
2.9 g
Graisses saturées
0.5 g
Glucides
40.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Vegan lekkernijen
12 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Avocado limoen cheesecake (zonder toegevoegde suiker)
2h 30min
Mango-passievruchttaart met bavaroiscrème
Pas d’évaluation
Ananas-kokos crème brûlée zonder toegevoegde suikers
Pas d’évaluation
Pomelo croustades met sabayon en zwarte sesam
Pas d’évaluation
Tarbot met salsasaus
Pas d’évaluation
Tahin en amandel-ijs op een stokje
Pas d’évaluation
Gin en lavendelijs
14h 35min
Chocolade pudding zonder bloem
35min
Vegetarische chili
1h 5min
Groentesoep, eieren in een potje met spinazie
Pas d’évaluation
Gestoomde havercake met gedroogde vruchten
1h 15min
Havertaart
Pas d’évaluation