Appareils et accessoires
Sous-vide Ossobuco
Prép. 30min
Total 12h 40min
4 portions
Ingrédients
-
veal shank, sliced, bone in (approx. 160 g-200 g each, 10 cm x 15 cm)4 pieces
-
salt2 pinches
-
ground black pepper2 pinches
-
plain flour1 Tbsp
-
olive oil4 Tbsp
-
garlic clove1
-
onions quartered50 g
-
leeks white part only, sliced (3 mm)200 g
-
sweet paprika1 pinch
-
tomato purée75 g
-
red wine200 g
-
water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)1400 g
-
1 tsp ascorbic acid powderlemon juice freshly squeezed (see tip)30 g
-
fresh parsley leaves chopped, for garnishing
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portion
Sodium
372 mg
Protides
59 g
Calories
2339 kJ /
559 kcal
Lipides
24 g
Fibre
1.7 g
Graisses saturées
5 g
Glucides
15 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Welcome to the World of Sous-vide
13 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Crispy Parmesan Salmon with Vegetables and Lemon Cream Sauce
1 Std.
Traditional Canadian Pie Pastry
15 Min
Sous-vide Scallops in Lemon Butter Sauce
1 Std. 10 Min
Sous-vide Stuffed Squid and Saffron Sauce
1 Std.
Roasted Pork Loin (Betty) Metric
1 Std. 35 Min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2 Std. 20 Min
Sous-vide Octopus Salad
8 Std.
Anise-cured salmon
14 Std. 10 Min
Poached Egg Pots with Smoked Salmon and Avocado Salsa
30 Min
Rabbit stew (Gibelotte)
1 Std. 35 Min
Poached Quince with Almond Flour Biscotti
1 Std. 50 Min
Spicy Tuna Rolls
1 Std. 25 Min