Wholemeal pasta with chickpea cream and prawns
TM5 TM6

Wholemeal pasta with chickpea cream and prawns

3.8 (4 évaluations )

Ingrédients

  • 20 g shallots
    ou 1 garlic clove
  • 1 sprig fresh rosemary, needles washed and dried
  • 30 g extra virgin olive oil, plus extra to taste
  • 20 g carrots, cut into pieces (3-4 cm)
  • 20 g celery, cut into pieces (3-4 cm)
  • 180 g canned chickpeas, strained
  • 200 g water
  • ½ tsp fine salt
  • 100 g whole wheat pasta, dried, e.g. penne rigate or other short type whole wheat pasta
  • 60 g prawns, raw, peeled
  • 2 pinches freshly ground black pepper (optionnel)

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1987 kJ / 475 kcal
Protides
18 g
Glucides
50 g
Lipides
24 g
Fibre
9 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives