Appareils et accessoires
Stir-fried noodles with vegetables
Prép. 10min
Total 30min
4 portions
Ingrédients
-
garlic cloves peeled and crushed2
-
extra virgin olive oil30 g
-
courgettes unpeeled, cut into thin sticks (5 cm long)200 g
-
carrot cut into thin sticks (5 cm long)150 g
-
celery stalk (approx 50 g), sliced1
-
onion cut into wedges40 g
-
fresh mushrooms (seasonal), cut into slices200 g
-
leek cut into slices50 g
-
fine salt1 pinch
-
soy sauce30 g
-
water1000 g
-
coarse salt1 tbsp
-
Chinese vermicelli (glass noodles)100 g
-
fresh soybean sprouts100 - 150 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
5.5 g
Calories
618 kJ /
148 kcal
Lipides
8.5 g
Fibre
3.8 g
Glucides
12.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Deliciously Light
10 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Stir-fried vegetables
10 min
Bacon-wrapped turkey leg with potatoes
1 godz. 40 min
Fish and potatoes with tomato sauce
50 min
Yasai Yaki
25 min
Seafood Stir-fry in Tomato Sauce
35 min
Miso Ramen
30 min
Menu: Ginger-Pea Soup, Salmon in a Lemon Marinade, Vegetables and Potatoes
45 min
Chicken with red peppers
1 godz. 5 min
Kai yang bai cai (braised cabbage with mushrooms)
40 min
Baked spinach and eggs
40 min
Foochow Nourishing Chicken Soup
1 godz. 20 min
Sambal Petai Prawns
20 min