Appareils et accessoires
Stir-fried noodles with vegetables
Prép. 10min
Total 30min
4 portions
Ingrédients
-
garlic cloves peeled and crushed2
-
extra virgin olive oil30 g
-
courgettes unpeeled, cut into thin sticks (5 cm long)200 g
-
carrot cut into thin sticks (5 cm long)150 g
-
celery stalk (approx 50 g), sliced1
-
onion cut into wedges40 g
-
fresh mushrooms (seasonal), cut into slices200 g
-
leek cut into slices50 g
-
fine salt1 pinch
-
soy sauce30 g
-
water1000 g
-
coarse salt1 tbsp
-
Chinese vermicelli (glass noodles)100 g
-
fresh soybean sprouts100 - 150 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
5.5 g
Calories
618 kJ /
148 kcal
Lipides
8.5 g
Fibre
3.8 g
Glucides
12.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Deliciously Light
10 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Chinese vermicelli with prawns and garlic sauce
1 godz. 15 min
Pike perch fillets with fresh corn polenta
1 godz. 5 min
Brown Rice Milk (Metric)
10 min
Sous-Vide Herbal Chicken
4 godz. 15 min
Quinoa salad with crunchy vegetables
30 min
Umami Soup
1 godz. 20 min
Millet Cakes
1 godz. 5 min
Wholemeal pasta with chickpea cream and prawns
35 min
Asian vegetable soup with tofu
1 godz. 30 min
Hazelnut Milk (Metric)
15 min
Collagen Soup Broth
8 godz. 25 min
French Fries (Paul) Metric
1 godz. 15 min