Solyanka (Ukraine hot spicy soup)

Solyanka (Ukraine hot spicy soup)

4.7 26 évaluations
Prép. 20min
Total 2h
6 portions

Ingrédients

  • fresh parsley leaves only
    8 sprigs
  • fresh dill leaves only
    8 sprigs
  • dill pickled cucumbers cut into pieces, reserving pickling liquid
    150 g
  • carrot cut into pieces
    120 g
  • celeriac cut into pieces
    140 g
  • onion cut into quarters
    100 g
  • garlic clove
    1
  • rapeseed oil
    20 g
  • pork sausage, smoked (Kielbasa), cut into slices, then into halves (see Tip)
    100 g
  • beef chuck steak cut into pieces (2 cm)
    250 g
  • boneless pork shoulder cut into pieces (2 cm)
    200 g
  • water
    1000 g
  • salt
    1 tsp
  • allspice berries
    3
  • dried bay leaves
    2
  • ham smoked, cut into pieces (1 cm)
    100 g
  • tomato paste
    60 g
  • mushroom, in oil cut into pieces
    100 g
  • pitted green olives cut into halves
    35 g
  • ground black pepper
    ½ tsp
  • sour cream to serve
    6 tbsp
  • lemon to serve
    6 slices

Niveau

moyen


Infos nut. par 1 portion

Sodium 1134.9 mg
Protides 21.5 g
Calories 1312.3 kJ / 313.6 kcal
Lipides 21.1 g
Fibre 2.7 g
Graisses saturées 6.7 g
Glucides 10.7 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...