Appareils et accessoires
Rassolnik (pickled cucumber soup)
Prép. 20min
Total 1h 20min
6 portions
Ingrédients
-
pickled cucumber cut into slices200 g
-
carrot cut into slices100 g
-
onion cut into quarters100 g
-
vegetable oil30 g
-
tomato paste70 g
-
chicken hearts (see Variation)300 g
-
pearl barley rinsed30 g
-
liquid chicken stock1000 g
-
sea salt½ tsp
-
potatoes cut into cubes (1 cm)300 g
-
black peppercorns10
-
dried bay leaf1
-
fresh dill chopped to serve
-
fresh flat-leaf parsley chopped to serve
-
sour cream to serve (optional)60 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portion
Sodium
1241.2 mg
Protides
16.8 g
Calories
1137 kJ /
272 kcal
Lipides
11.8 g
Fibre
3.4 g
Graisses saturées
3.8 g
Glucides
18 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Then, Now, Always - 50th Anniversary cookbook
50 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Sauerkraut soup
50min
Avocado with Egg and Salmon Tartare
50min
Solyanka (Ukraine hot spicy soup)
2h
Potato Pancakes
45min
Liver cake
1h 50min
Potato goulash
1h
Liver Cake
1h 50min
Borscht
50min
Ukrainian dressed herrings
1h
Garlic Turkey Stew
45min
Baked whole-side of salmon with yoghurt dressing
55min
Pickled Gherkin Soup - Rassolnik
1h 20min