Rassolnik (pickled cucumber soup)
TM6 TM5 TM31

Rassolnik (pickled cucumber soup)

4.8 ( 40 évaluations )

Ingrédients

  • 200 g pickled cucumber cut into slices
  • 100 g carrot cut into slices
  • 100 g onion cut into quarters
  • 30 g vegetable oil
  • 70 g tomato paste
  • 300 g chicken hearts (see Variation)
  • 30 g pearl barley rinsed
  • 1000 g liquid chicken stock
  • ½ tsp sea salt
  • 300 g potatoes cut into cubes (1 cm)
  • 10 black peppercorns
  • 1 dried bay leaf
  • fresh dill chopped to serve
  • fresh flat-leaf parsley chopped to serve
  • 60 g sour cream to serve (optional)

Infos nut.
par 1 portion
Calories
272 kcal / 1137 kJ
Protides
16.8 g
Lipides
11.8 g
Glucides
18 g
Fibre
3.4 g
Graisses saturées
3.8 g
Sodium
1241.2 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives