Appareils et accessoires
Gevulde ossenhaas met granaatappelglazuur
Prép. 30min
Total 1h 45min
8 porties
Ingrédients
-
sjalotten in stukken100 g
-
verse tijm enkel de bladeren10 takjes
-
porto170 g
-
granaatappelsiroop100 g
-
ossenhaas in vlinder geopend voor een roulade (zie tip)900 g
-
zout¾ tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
zelfgemaakte vulling (zie tip)250 g
-
granaatappelpitten en iets meer om te garneren50 g
-
Dijon mosterd30 g
-
boter in stukken30 g
-
rode ui gehalveerd, in plakjes800 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Protides
27 g
Calories
1220 kJ /
291 kcal
Lipides
8 g
Fibre
3 g
Glucides
23 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Feesttafel
11 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Pikante Worstjes van Rundsvlees
Pas d’évaluation
Gember schillen
Pas d’évaluation
Lamscurry met kikkererwten en boerenkool
16h 50min
Chai latte parfait
15h 5min
Veenbessen-chocolade cakemix
Pas d’évaluation
Sous-vide aardbeien met witte chocolade mousse
2h
Tandoori kip wraps
50min
Kalkoenrolletjes met gorgonzola
1h
Chowder met kip en maïs, broccoliterrines
1h 25min
All-in-one kip cacciatore
2h 45min
Rudolphs Mocktail
30min
Gemalen kip in tomatensaus
30min