Appareils et accessoires
Gestoomde kalkoenfilet met ricotta, spinazie en walnotenvulling
Prép. 15min
Total 2h
4 porties
Ingrédients
Vulling
-
verse bladspinazie gespoeld (zie tip)150 g
-
teentje knoflook1
-
Parmezaanse kaas in stukken (2 cm)10 g
-
gehalveerde walnoten50 g
-
verse basilicumbladeren6
-
ricotta125 g
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper⅛ tl
Kalkoenfilet
-
kalkoenborstfilet, zonder vel uitgebeend en gerold700 - 800 g
-
Parma ham6 - 9 sneetjes
-
water1300 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Sodium
1143 mg
Protides
57 g
Calories
2103 kJ /
504 kcal
Lipides
29 g
Graisses saturées
11 g
Glucides
2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Feesttafel
11 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Karameltaart
3h 50min
Multi-inzetbaar | Pulled pork in taco's / in loempia's / in salades
Pas d’évaluation
Miso witvis met sperziebonen en kikkererwtenpuree
Pas d’évaluation
Kip-miso stoofpot
1h 45min
Glühwein
15min
Gestoomde peren met chocolade-kardemomsaus
40min
Vleesballetjes met parelrijst
Pas d’évaluation
Chowder met kip en maïs, broccoliterrines
1h 25min
Gehaktballen, tomatensaus en Parmezaanse polenta
1h 10min
Tropische kippendijen met hawaiiaanse toast (huli huli stijl)
Pas d’évaluation
Kiprolletjes met appels, zoete aardappelen en currysaus
1h 25min
Gehaktbrood
1h 20min