Appareils et accessoires
Kippenbouillon met groene kruidenomelet
Prép. 10min
Total 50min
4 porties
Ingrédients
-
verse peterseliebladeren10 g
-
verse korianderbladeren10 g
-
eieren4
-
melk80 g
-
gemalen nootmuskaat½ tl
-
gemalen witte peper½ tl
-
zout1 ½ tl
-
water1100 g
-
gemengde groenten (bv. wortelen, uien, selderij), in stuken (2 cm)350 g
-
kippenvleugels600 g
-
gedroogde chilivlokken½ tl
-
stokbrood om op te dienen
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
1268.7 mg
Protides
34.8 g
Calories
1705.4 kJ /
407.6 kcal
Lipides
25 g
Fibre
3 g
Graisses saturées
8 g
Glucides
10.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Boost uw immuniteit
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Lamskoteletjes met Ratatouille, Bonen en Aardappelgratin
Pas d’évaluation
Vanillevla met rabarber
50min
Mini Burgers
Pas d’évaluation
Vis in dragonkorst, primeur wortelen en erwtenpuree
1h
Jambalaya met chorizo, scampi's en mango
3h
Op Italiaanse wijze gebakken zeebaars met geroosterde paprikadip en venkelsalade
40min
Gorgonzola-ijs met gebakken peren en geroosterde walnoten
14h 15min
Kurkumapizza met ansjovis, courgettebloemen en uien
2h 15min
Ananas, chilisiroop en geroosterde kokos-streusel
Pas d’évaluation
Basis brooddeeg
5min
Basis kippenbouillon
35min
Portugees brood (Pão de água)
3h 30min