Versions compatibles
Caribische stoofschotel met kopjes van gestoomde rijst
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Caribische stoofschotel
-
800
g lamsschouder, ontbeend (zie variatie), in stukken (3-4 cm)
ou 800 g lamsstoofvlees, ontbeend, in stukken (3-4 cm) - 50 g sinaasappelsap, vers geperst (1 sinaasappel)
- 20 g citroensap, vers geperst (½ citroen)
- 60 g Worcestersaus
- 3 teentjes knoflook
- 150 g uien, gehalveerd
- 180 g selderstengels, in stukken
- 2 - 4 takjes verse koriander
- 2 - 3 snuifjes gedroogde oregano
-
2
verse laurierbladeren
ou 1 gedroogd laurierblad - 1 - 1 ½ tl cayennepeper, gemalen
- 25 g olie
-
20
g grof rietsuiker
ou 20 g bruine suiker - 50 g tomatenpuree (geconcentreerd)
- 1 ½ tl zout
- 450 g water
Kopjes van gestoomde rijst
- 160 g basmatirijst
- 400 g water
- 4 snuifjes zout
-
4
tl olie
ou 4 tl boter
- Infos nut.
- par 1 porties
- Calories
- 2438 kJ / 581 kcal
- Protides
- 45 g
- Glucides
- 45 g
- Lipides
- 23 g
- Fibre
- 3.9 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Kip garam masala
50min
Pilav met varkensvlees en wilde rijst
1h 10min
Beef laab
1h 5min
Gehaktballen met champignonroomsaus en pompoen-aardappelpuree
1h 10min
Vietnamese gegrilde kip met citroengras en rijst (glutenvrij)
30min
Hornazo
Nu există evaluări
Lam in korst op Italiaanse wijze
5h
Lamsstoofpotje
1h 45min
Indische vis met yoghurtsaus, aardappelen en groenten
1h
Moussaka met linzen
2 godz. 20 min
Ratatouille en zeebaars met aardappelen en eieren
50min
Volkoren hamburgerbroodjes
2 Std. 50 Min