Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 40 g butter, cut into pieces (1-2 cm)
- 2 eschalots (approx. 30 g), peeled and cut into halves
- 2 garlic cloves
- 1 tbsp water, to de-glaze frying pan
- ½ tsp Meat stock paste, to taste (see Tips)
- 2 tsp pink peppercorns
- 300 g new baby potatoes, unpeeled, washed and cut into pieces (2-3 cm)
- 400 - 500 g boneless lamb loins or lamb fillet (approx. 3-4 fillets)
- 1 pinch sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 1 bunch green asparagus (130-150 g), trimmed and cut into halves
- 1 carrot, cut into matchsticks
- 1 tbsp whiskey
- 1 tsp cornflour
- 60 g pouring (whipping) cream
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1830.8 kJ / 435.8 kcal
- Protides
- 29 g
- Glucides
- 12.8 g
- Lipides
- 29.3 g
- Graisses saturées
- 14.8 g
- Fibre
- 3.8 g
- Sodium
- 316 mg
Recettes alternatives
Lamb spezzatino
1h 45min
Beef stroganoff
35min
Sweet and sour pork
40min
Honey lime chicken supremes with Mango chutney
1 Std. 15 Min
Lemon and lamb pie with filo topping
2 godz. 40 min
Caprese hasselback chicken
40min
Beef ragu
1h 25min
Beef and pepper ragu
2 godz. 15 min
Lemon chicken with crispy potatoes
2 godz. 40 min
Beef "Burgundy"
40min
Remoulade chicken with prosciutto potatoes
40min
Chorizo and chicken pasta
50min