Versions compatibles
Lamb cutlets with pumpkin and pistachio salad
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 50 g shelled unsalted pistachio nuts
- 1 garlic clove
- 12 fresh mint leaves
- 200 g natural yoghurt
- ¼ tsp ground cumin, plus extra for sprinkling
- ¼ tsp ground smoked paprika, plus extra for sprinkling
- 2 pinches salt, plus extra for sprinkling
- 2 pinches ground black pepper, plus extra for sprinkling
- 500 g water
- 400 g pumpkin, peeled and cut into cubes (2 cm)
- 1 tbsp oil
- 8 lamb cutlets, trimmed (see Tip)
- 60 g fresh baby spinach leaves
- 1 tbsp baby pickled capers
- 12 cherry tomatoes, cut into halves
- 1 avocado, flesh only, cut into pieces
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1697 kJ / 404 kcal
- Protides
- 20.6 g
- Glucides
- 10 g
- Lipides
- 29.7 g
- Graisses saturées
- 6.8 g
- Fibre
- 7 g
- Sodium
- 303.1 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Seared steak and rocket salad
20min
Pulled pork with apple and fennel salad
2 Std. 45 Min
Chicken and warm potato salad
55min
Glazed chicken with hasselback pumpkin
1h 35 min
Orange sesame chicken with broccoli and noodles
45min
Lemon chicken with crispy potatoes
2hod. 40min
Pork san choy bau
25min
Remoulade chicken with prosciutto potatoes
40 dk
Lamb shanks with risoni and feta
3h 50min
Sticky chicken
24 godz. 35 min
Asian chicken noodle salad
45min
Turkey taco salad bowl
15 dk