Pipi and squid "paella" (Diabetes, TM6)

Pipi and squid "paella" (Diabetes, TM6)

2.8 5 évaluations
Prép. 20min
Total 45min
4 portions

Ingrédients

  • squid rings
    300 g
  • lemon zest (no white pith) and juice
    ½
  • garlic cloves
    3
  • extra virgin olive oil plus 1 tablespoon extra to fry
    15 g
  • smoked paprika
    2 tsp
  • leek trimmed, white part only, cut into slices
    350 g
  • capsicum deseeded and cut into slices
    350 g
  • doongara rice brown (see Tips)
    150 g
  • Vegetable stock paste salt-free (see Tips)
    2 tsp
  • saffron threads
    1 pinch
  • water plus 2 tablespoons to fry
    500 g
  • pipis
    500 g
  • fresh basil leaves only, to garnish
    2 sprigs
  • lemon cut into wedges, to serve
    1

Niveau

facile


Infos nut. par 1 portion

Sodium 422.5 mg
Protides 25.5 g
Calories 1312.5 kJ / 315 kcal
Lipides 8 g
Fibre 5.8 g
Graisses saturées 1.5 g
Glucides 30.8 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...