Versions compatibles
Surf and turf with pink peppercorn sauce (TM6)
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Pink peppercorn sauce
- 1 garlic clove
- 1 eschalot, cut into halves
- 40 g salted butter, cut into cubes
- 50 g white wine
- 1 tsp tomato paste
- 2 tbsp pink peppercorns, lightly crushed (see Tips)
- 100 g water
- 1 tsp Chicken stock powder or Chicken stock paste (see Tips)
- 200 g pouring (whipping) cream
- 4 egg yolks (see Tips)
Surf and turf
- 500 g water
- 8 - 12 large raw prawns, deveined and butterflied
- 4 beef fillet steaks
- extra virgin olive oil, to drizzle
- sea salt, to season
- ground black pepper, to season
- thick-cut chips, to serve
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2982.2 kJ / 710 kcal
- Protides
- 39.9 g
- Glucides
- 20.8 g
- Lipides
- 51.1 g
- Graisses saturées
- 22.9 g
- Fibre
- 3 g
- Sodium
- 637.4 mg
Recettes alternatives
Pulled pork burger
5h
Sweet and Spicy Beef Short Ribs with Polenta
4 Std. 25 Min
Everyday gourmet butter
35 min
Hollandaise sauce (TM6 - Serves 2-4)
15 Min
Festive lobster pâté
4h 45min
Braised Lamb Shanks
3 Std. 35 Min
Béarnaise sauce
20min
Buffalo chicken wings
45 min
Pulled pork burgers
4h 20min
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2u. 20min
Rachel Shanks's Roast beef with Yorkshires and gravy (TM6)
3h 15 min
Roast beef with Yorkshires and gravy
3h 15 min