Greek Chicken with Orzo and Feta

Greek Chicken with Orzo and Feta

4.8 158 évaluations
Prép. 20min
Total 2h
6 portions

Ingrédients

  • chicken thighs, skin on, bone in patted dry
    800 g
  • garlic powder
    5 g
  • onion powder
    5 g
  • sweet paprika
    5 g
  • hot paprika
    5 g
  • light brown sugar
    10 g
  • ground black pepper
    3 g
  • fine sea salt
    10 g
  • dried oregano
    2 tsp
  • dried thyme
    2 tsp
  • olive oil
    40 g
  • garlic cloves halved
    3
  • onions quartered
    150 g
  • water
    700 g
  • chicken stock paste homemade
    30 g
    2 chicken stock cubes (for 0.5 l each), crumbled
  • orzo
    250 g
  • red peppers cut in pieces (2 cm)
    300 g
  • tinned chopped tomatoes
    200 g
  • pitted black olives
    50 g
  • fresh thyme leaves only
    4 sprigs
  • fresh parsley leaves only, roughly chopped, for garnishing
    5 sprigs
  • lemons cut in wedges, for garnishing
    1 - 2
  • feta cheese crumbled
    100 g

Infos nut. par 1 portion

Calories 621.7 kcal / 2601 kJ
Protides 32 g
Lipides 34.5 g
Glucides 46.2 g
Fibre 5.7 g
Graisses saturées 9.8 g
Sodium 1 mg

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...