Antonio Bachour: Chocolate and Raspberry Heart Cookies (Metric)

Antonio Bachour: Chocolate and Raspberry Heart Cookies (Metric)

5.0 4 évaluations
Prép. 45min
Total 9h
12 pieces

Ingrédients

Valrhona Raspberry Inspiration Ganache
  • Valrhona chocolate Raspberry Inspiration (see Tip)
    285 g
    285 g ruby chocolate, callets or pieces, i.e. Callebaut couverture
  • whipping cream
    105 g
  • fresh raspberries
    60 g
  • glucose syrup (see Tip)
    15 g
Chocolate Pastry Dough
  • all purpose white flour plus extra to dust
    340 g
  • icing sugar
    140 g
  • almond flour
    60 g
  • cocoa powder, unsweetened, Dutch-processed
    30 g
  • salt
    ⅛ tsp
  • butter, unsalted diced, chilled
    170 g
  • egg, large
    1
  • egg yolk from a large egg
    1
  • water, cold
    1 tsp
Assembly
  • sugar sprinkles, coloured (optionnel)

Infos nut. par 1 piece

Calories 472 kcal / 1975 kJ
Protides 9 g
Lipides 26 g
Glucides 55 g
Fibre 5 g
Graisses saturées 14 g
Sodium 89 mg

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...