Appareils et accessoires
Fluffy ricotta pancakes
Prép. 30min
Total 35min
12 portions
Ingrédients
-
ricotta (see Tips)440 g
-
caster sugar20 g
-
full cream milk180 g
-
eggs separated4
-
plain flour180 g
-
baking powder1 tsp
-
sea salt1 pinch
-
unsalted butter melted for greasing and extra for frying
-
icing sugar to dust
Niveau
facile
Infos nut. par 12 portions
Sodium
1390.3 mg
Protides
109.9 g
Calories
8161.4 kJ /
1950.6 kcal
Lipides
84.3 g
Fibre
4.9 g
Graisses saturées
45.2 g
Glucides
182 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Breakfast and brunch
54 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Lamington swiss roll
25 Std. 40 Min
Dutch Baby Pancake
20 Min
Mango and passionfruit soft serve (TM6)
5 Min
Paella
1 Std.
Gwinganna mushroom and vegetable crêpes
45 Min
Set and forget rice pudding
1 Std. 10 Min
Kumara (sweet potato) bites (9 months+)
55 Min
Apple, date and banana porridge (first foods)
15 Min
Banana and strawberry quinoa porridge (first foods)
2 Std. 20 Min
Berry and polenta porridge
20 Min
Mini triple layer bundts
35 Min
Ajvar (capsicum and eggplant dip)
50 Min