Appareils et accessoires
Zucchini and Almond Pulp Bread
Prép. 20min
Total 2h 30min
10 slices
Ingrédients
-
zucchini trimmed, cut into pieces (2 in.)16 oz
-
sugar4 oz
-
large eggs2
-
leftover almond pulp from homemade almond milk (see Tip)6 oz
-
vegetable oil plus extra to grease2 ½ oz
-
vanilla extract1 tsp
-
all-purpose flour6 oz
-
baking powder1 tsp
-
baking soda½ tsp
-
ground cinnamon1 tsp
-
salt½ tsp
-
ground ginger½ tsp
-
ground nutmeg¼ tsp
-
3 oz chopped almondschopped walnuts (optionnel)3 oz
Niveau
facile
Infos nut. par 1 slice
Sodium
234 mg
Protides
9 g
Calories
1272 kJ /
304 kcal
Lipides
18 g
Fibre
4 g
Graisses saturées
1 g
Glucides
31 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
No Waste
13 Recettes
États-Unis
États-Unis
Thermomix® Sensor Cakes and Quick Breads
45 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Gluten Free Apple Date Coffee Cake
1h
Everyday Gluten Free Banana Bread
1h
Zucchini and Almond Pulp Bread
2h 30min
Frozen Coconut Lime Cake
8h 25min
Coconut Yogurt
11h 30min
Blueberry Coffee Cake
1h
Maple Ice Cream with Almond Milk
13h 20min
Paleo Lemon Poppy Seed Madeleines
50min
Paleo Banana Blueberry Loaf
1h 15min
Banana Bread Maui
1h
Spiced Butternut Squash Bundt Cake with Maple Glaze
1h 5min
Cranberry Almond Cookies
1h 20min