Appareils et accessoires
Zucchini and Almond Pulp Bread
Prép. 20min
Total 2h 30min
10 slices
Ingrédients
-
zucchini trimmed, cut into pieces (2 in.)16 oz
-
sugar4 oz
-
large eggs2
-
leftover almond pulp from homemade almond milk (see Tip)6 oz
-
vegetable oil plus extra to grease2 ½ oz
-
vanilla extract1 tsp
-
all-purpose flour6 oz
-
baking powder1 tsp
-
baking soda½ tsp
-
ground cinnamon1 tsp
-
salt½ tsp
-
ground ginger½ tsp
-
ground nutmeg¼ tsp
-
3 oz chopped almondschopped walnuts (optionnel)3 oz
Niveau
facile
Infos nut. par 1 slice
Sodium
234 mg
Protides
9 g
Calories
1272 kJ /
304 kcal
Lipides
18 g
Fibre
4 g
Graisses saturées
1 g
Glucides
31 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
No Waste
13 Recettes
États-Unis
États-Unis
Thermomix® Sensor Cakes and Quick Breads
45 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Hemp Milk
10min
Carrot Walnut Bundt Cake
1h 20min
Paleo Lemon Poppy Seed Madeleines
50min
Dark Chocolate Quinoa Bark
40min
Cabbage Salad with Almond-Orange Vinaigrette
15min
Zucchini Cupcakes with Cream Cheese Frosting
1h 20min
Superfood Energy Balls
35min
Black Bean Brownies
35min
Superfood Breakfast Muffins
1h
Almond Butter Oatmeal Cookies
20min
Paleo Banana Blueberry Loaf
1h 15min
Seedy Almond Low Carb Bread
1h