Freekeh Risotto with Mushrooms
TM6

Freekeh Risotto with Mushrooms

4.3 (8 évaluations )

Ingrédients

  • 9 oz freekeh, rinsed and drained
  • 30 oz water, to soak
  • 2 oz Parmesan cheese, cut into pieces

Mushrooms

  • 1 ½ oz water
  • 10 oz fresh mixed mushrooms, sliced
  • 1 oz unsalted butter, cold, in one cube
  • ½ oz extra virgin olive oil
  • ½ oz soy sauce, to taste

Risotto

  • 4 oz red onions, cut into pieces
  • 1 garlic clove
  • 1 ½ oz unsalted butter, divided
  • 5 sprigs fresh parsley, leaves only
  • 3 ½ oz dry white wine
  • 12 oz vegetable stock
  • ½ tsp salt, to taste
  • 1 oz heavy whipping cream
  • ¼ tsp ground black pepper, to taste
  • 3 green onions, thinly sliced

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1301 kJ / 311 kcal
Protides
10 g
Glucides
35 g
Lipides
15 g
Graisses saturées
8 g
Fibre
4 g
Sodium
721 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives