Appareils et accessoires
Smoked Salmon and Brie Quiche
Prép. 20min
Total 55min
12 portions
Ingrédients
Pastry
-
all-purpose flour plus extra to dust6 oz
-
unsalted butter chilled, cut into pieces4 oz
-
heavy whipping cream2 oz
-
sugar1 tsp
-
salt½ tsp
Filling
-
green onions cut in pieces, (approx. 2 onions)2 oz
-
dill leaves only5 sprigs
-
large eggs3
-
heavy whipping cream8 oz
-
salt¼ tsp
-
fresh ground black pepper1 pinch
-
smoked salmon sliced3 oz
-
Brie cheese cut into pieces3 ½ oz
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
7 g
Calories
1096 kJ /
262 kcal
Lipides
21 g
Fibre
1 g
Glucides
12 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Mother's Day Brunch
11 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Mushroom Pie
1 Std. 40 Min
Quick Cheese Soufflés
45 Min
Quiche Lorraine
50 Min
Mushroom and Feta Strudel with Spinach
1 Std. 10 Min
Classic Quiche Lorraine
2 Std. 45 Min
Sous-vide Salmon with Creamy Avocado
1 Std.
Shrimp Mousse
35 Min
Tarragon Chicken Quiche
1 Std. 25 Min
Baked Fish with Shrimp, Vegetables and Basmati Rice (Ben)
1 Std.
Acorn Squash Gratin
1 Std. 55 Min
Zucchini and Cheese Soufflés
40 Min
Moussaka
2 Std. 20 Min