Appareils et accessoires
Carrot, Miso and Ginger Dressing
Prép. 5min
Total 5min
1 jar
Ingrédients
-
carrots (large), peeled, sliced (2 in.)2
-
fresh ginger peeled2 in.
-
scallions white parts only, sliced (2 in.)5
-
garlic clove (optionnel)1
-
grapeseed oil6 oz
-
rice vinegar4 oz
-
miso (optionnel)3 oz
-
soy sauce2 tbsp
-
¼ apple, peeled, halvedsugar1 pinch
-
salt to taste
Niveau
facile
Infos nut. par 1 jar
Sodium
1860.1 mg
Protides
5.6 g
Calories
6861.9 kJ /
1640 kcal
Lipides
170.9 g
Fibre
6.2 g
Graisses saturées
16.4 g
Glucides
24.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Salad Dressings
30 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Kale Caesar Salad with Parmesan Bread Crumbs
25 min
Mustard Balsamic Vinegar Dressing
10 min
Butternut and Cashew Curry with Black Rice
1 godz. 15 min
Green Goddess Dressing (Bill Yosses)
20 min
Apple Lime Vinaigrette
5 min
Poppy Seed Dressing
5 min
Kale Salad with Carrot and Ginger Dressing
20 min
Maple Miso Vinaigrette
5 min
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
45 min
Lime-Cilantro Vinaigrette
10 min
Wild Rice Salad with Miso Vinaigrette
1 godz. 15 min
Chopped Asian Salad
20 min