Appareils et accessoires
Black Bean Dip
Prép. 5min
Total 5min
20 oz
Ingrédients
-
yellow onions quartered (approx. ½ onion)3 ½ oz
-
cilantro leaves and tender stems (approx. ½ bunch)½ oz
-
garlic clove1
-
jalapeño pepper stems and seeds removed1
-
canned black beans (approx. 2 cans) rinsed and strained30 oz
-
lime juice (approx. ½ lime)2 tbsp
-
olive oil½ oz
-
fine sea salt1 tsp
-
ground cumin1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 3 oz
Sodium
527 mg
Protides
8.2 g
Calories
632 kJ /
151.1 kcal
Lipides
3 g
Fibre
10.1 g
Graisses saturées
0.5 g
Glucides
24.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Everyday Cookbook
68 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Hummus
10min
Broccoli Red Lentil Soup
30min
Texas Coleslaw
15min
Cauliflower Tabbouleh
10min
Black Beans
30min
Texas White Bean Salad
15min
Gluten and Grain Free Dinner Rolls
1h 20min
Orange Balsamic Beet and Quinoa Salad
40min
Zucchini Bread
1h 15min
Quinoa Salad with Brazil Nut and Cilantro Pesto
55min
Beet Hummus
20min
Tomatillo Salsa
20min