Appareils et accessoires
Eggplant and Almond Dip
Prép. 5min
Total 20min
31 oz
Ingrédients
-
blanched almonds2 oz
-
garlic cloves3
-
eggplant cubed (approx. 1 in.)7 oz
-
ground cumin1 tsp
-
water3 ½ oz
-
salt to taste1 tsp
-
lemon juice1 oz
-
plain yogurt unsweetened2 ½ oz
-
ground black pepper to taste2 pinches
Niveau
facile
Infos nut. par 1 oz
Sodium
76.8 mg
Protides
0.6 g
Calories
61.5 kJ /
14.7 kcal
Lipides
1.1 g
Fibre
0.4 g
Graisses saturées
0.1 g
Glucides
1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Great to Share
10 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Spinach and Feta Muffins
30min
Cauliflower and Date Tagine
55min
Sweet Pea and Zucchini Soup
30min
Lemon Caper Asparagus
25min
Chicken and Farro Harvest Salad
1h 45min
Yogurt Dressing
5min
Cauliflower Tabbouleh
10min
Orange Balsamic Beet and Quinoa Salad
40min
Quinoa Salad with Brazil Nut and Cilantro Pesto
55min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40min
Fennel, Orange and Cherry Salad
10min
Apple Wild Rice
50min