Appareils et accessoires
Beet Hummus
Prép. 10min
Total 20min
22 oz
Ingrédients
-
walnut halves or pieces2 ½ oz
-
sesame seeds½ oz
-
cooked beets peeled, cut into pieces (approx. 1¼ in.)10 ½ oz
-
cream cheese3 oz
-
garlic clove1
-
stale bread roughly torn (approx. 1 slice)1 oz
-
ground cumin⅛ tsp
-
lemon juice½ oz
-
fine sea salt to taste¼ tsp
-
ground black pepper to taste2 pinches
-
salt to taste¼ tsp
-
olive oil to drizzle1 tbsp
Niveau
facile
Infos nut. par 3 oz
Sodium
252.8 mg
Protides
3.6 g
Calories
666.4 kJ /
159.3 kcal
Lipides
13.3 g
Fibre
2.2 g
Graisses saturées
3.2 g
Glucides
8.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Great to Share
10 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Carrot Hummus
15min
Quinoa Salad with Strawberry Vinaigrette
25min
Eggplant "Meatballs" with Romesco Sauce
2h 45min
BBQ Pulled Jackfruit with Coleslaw
30min
Lentil, Cauliflower and Kale Salad
1h 5min
Eggplant and Almond Dip
20min
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
40min
Hummus (Ilan Hall)
9h 5min
Cauliflower Steaks
45min
Cauliflower Tabbouleh
10min
Quinoa Salad with Brazil Nut and Cilantro Pesto
55min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40min