Appareils et accessoires
Garnalen en mangosalade (glutenvrij)
Prép. 15min
Total 30min
2 porties
Ingrédients
-
water400 g
-
citroen in schijfjes1
-
rauwe scampis, gepeld schoon gemaakt8
-
zout2 snuifjes
-
rijpe mango in stukken (½ cm)½
-
veldsla160 g
-
lange rode chilipeper zaadjes verwijderd, in stroken1
-
extra vergine olijfolie
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
37.1 g
Calories
1296 kJ /
310.2 kcal
Lipides
7 g
Fibre
4 g
Glucides
26.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Valentijn
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Prei-aardappelsoep met krokant gerookte ham
40min
Warme courgettesalade met basilicum-citroendressing
35min
Sinaasappel en passievrucht Eton mess
2h 50min
Zeetong in granaatappelboter met pastinaak en anijs puree
Pas d’évaluation
Aardbeiendaiquiri
10min
Krokante olijven
1h 30min
Creatief Basisbrood
45min
Rode bietensalade
10min
Romige tomatensoep
25min
Romige courgettensoep
25min
Broccoli salade met rode paprika en pijnboompitten
10min
Paprikasoep met basilicumschuim
35min