Appareils et accessoires
Welsh Anglesey eggs
Prép. 15min
Total 1h
6 portions
Ingrédients
-
unsalted butter plus extra to grease40 g
-
cheddar cheese cut into pieces150 g
-
water room temperature500 g
-
eggs (see Tips)6
-
potatoes peeled and cut into cubes (2 cm)500 g
-
leek green and white parts, washed well and cut into slices1
-
sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
milk250 g
-
plain flour20 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
565.7 mg
Protides
15.1 g
Calories
1347.9 kJ /
322.2 kcal
Lipides
19.5 g
Fibre
2.3 g
Graisses saturées
10.4 g
Glucides
22 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Less waste, more food with Thermomix®
70 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Caprese Omelette
Pas d’évaluation
VEGEMITE® pasta
30min
French onion pasta
45min
No-roll cheesy broccoli quiche
1h 25min
Cheesy polenta with vegetable ragù
1h 20min
Sautéd vegetables with broccoli sauce (Thermomix® Cutter)
30min
Leek and ham tart
1h 55min
Sweetcorn and potato chowder
40min
Ricotta and spinach crespelle "cake"
40min
Pumpkin Pizza
2h
All-in-one creamy vegetable pasta (Diabetes)
40min
Tagliatelle with Pumpkin
1h 10min