
Appareils et accessoires
Turkey pasta in a creamy mushroom sauce
Prép. 15min
Total 45min
4 portions
Ingrédients
-
vegetable oil40 g
-
brown onion cut into eighths1
-
skinless turkey breast fillet cut into strips (3 x 1 cm - see Tips)400 g
-
button mushroom cut into halves or quarters250 g
-
water plus extra to cook150 g
-
sea salt plus extra to cook1 tsp
-
Chicken stock paste (see Tips)½ tsp
-
pouring (whipping) cream200 g
-
cornflour15 g
-
ground black pepper½ tsp
-
Dijon mustard2 tsp
-
dried pasta of choice500 g
-
fresh chives chopped, to garnish½ bunch
Infos nut. par 1 portion
Calories
924.4 kcal /
3867.5 kJ
Protides
41.9 g
Lipides
37.9 g
Glucides
102.8 g
Fibre
5.7 g
Graisses saturées
14.5 g
Sodium
592.9 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Smart cooking made easy with TM6 modes
29 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande