Turkey pasta in a creamy mushroom sauce

Turkey pasta in a creamy mushroom sauce

4.5 55 évaluations
Prép. 15min
Total 45min
4 portions

Ingrédients

  • vegetable oil
    40 g
  • brown onion cut into eighths
    1
  • skinless turkey breast fillet cut into strips (3 x 1 cm - see Tips)
    400 g
  • button mushroom cut into halves or quarters
    250 g
  • water plus extra to cook
    150 g
  • sea salt plus extra to cook
    1 tsp
  • Chicken stock paste (see Tips)
    ½ tsp
  • pouring (whipping) cream
    200 g
  • cornflour
    15 g
  • ground black pepper
    ½ tsp
  • Dijon mustard
    2 tsp
  • dried pasta of choice
    500 g
  • fresh chives chopped, to garnish
    ½ bunch

Infos nut. par 1 portion

Calories 924.4 kcal / 3867.5 kJ
Protides 41.9 g
Lipides 37.9 g
Glucides 102.8 g
Fibre 5.7 g
Graisses saturées 14.5 g
Sodium 592.9 mg

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...