Appareils et accessoires
Miso kraut
Prép. 20min
Total 168h 20min
900 g
Ingrédients
-
white cabbage cut into pieces (approx. 5 cm)600 g
-
sea salt2 tsp
-
daikon cut into pieces (3 cm)200 g
-
spring onions/shallots roughly chopped10
-
fresh ginger cut into slices30 g
-
shiro (white) miso paste mixed with 60 g boiling water60 g
Niveau
facile
Infos nut. par 900 g
Sodium
6177.5 mg
Protides
19.3 g
Calories
1579 kJ /
377.4 kcal
Lipides
4.9 g
Fibre
25.9 g
Graisses saturées
0.7 g
Glucides
75.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Less waste, more food with Thermomix®
70 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Date and nut balls
20min
Broccoli stem slaw (Thermomix® Cutter, using modes)
Pas d’évaluation
BBQ Seasoning
Pas d’évaluation
Beef Rendang
1h 35min
Veggie Pulp Crackers
11h 30min
Spicy cauliflower soup
20min
Basil pesto
10min
Spiced Vegan Pumpkin Cauliflower Soup
30min
Turmeric cauliflower soup (Post-natal)
50min
Pumpkin soup
35min
Mushrooms stuffed with onion ricotta
40min
Pea and mint soup
20min