All-in-one 'roast' beef
TM6 TM5 TM31

All-in-one 'roast' beef

3.3 (34 évaluations )

Ingrédients

  • 20 g dried mushrooms
  • boiling water, for soaking
  • 1 carrot (approx. 110 g), cut into pieces (3-4 cm)
  • 1 celery stalk (approx. 50 g), cut into pieces (3-4 cm)
  • 1 brown onion (approx. 150 g), cut into quarters
  • 1 garlic clove
  • 50 g extra virgin olive oil
  • 1000 - 1200 g beef bolar blade roast, cut or trussed into a square shape
  • 100 g dry white wine
  • 100 g water, plus an extra 1 tablespoon
  • 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
  • ¼ tsp sea salt
  • ¼ tsp ground black pepper
  • 500 - 600 g mixed vegetables (e.g. potato, pumpkin, green beans, broccolini), cut into pieces (3-4 cm)
  • 1 tbsp cornflour (optional)

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1923.5 kJ / 458 kcal
Protides
48.9 g
Glucides
16.5 g
Lipides
19.5 g
Graisses saturées
5.4 g
Fibre
10.4 g
Sodium
400.5 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives