Versions compatibles
Supă cremoasă de dovlecel
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 200 g ceapă, tăiată jumătăți
- 2 căței de usturoi (optionnel)
- 2200 g dovlecei, tăiați bucăți (2-3 cm)
- 600 g apă
-
3
cuburi de concentrat vegetal (pentru 0,5 l), fărâmițate
ou 4 lingurițe cu vârf concentrat pastă de legume - 2 lingurițe sare
- 1 linguriță piper măcinat
- 30 g unt
- 120 g cremă de brânză
- Infos nut.
- par 1 porție
- Calories
- 414 kJ / 99 kcal
- Protides
- 5 g
- Glucides
- 5 g
- Lipides
- 5 g
- Graisses saturées
- 3 g
- Fibre
- 2.3 g
- Sodium
- 928 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Andive gătite la aburi, în marinadă de portocale
Pas d’évaluation
Supă de spanac și risotto de mazăre cu creveți
30 min
Borș ucrainean cu sfeclă roșie
25 min
Plăcintă cu pere și cremă de brânză
50min
Tocaniță de vită cu piure de cartofi
Pas d’évaluation
Paste cu cerneală de calmar
Pas d’évaluation
Brunch est-european
Pas d’évaluation
Boeuf bourguignon; Budincă de lămâie cu sirop de lămâie
Pas d’évaluation
Bavareză de sparanghel
Pas d’évaluation
Supă de conopidă; Paste cu chorizo și Pepperonata
Pas d’évaluation
Pui în sos de ardei gătit lent, cu orez
4h 45min
Orez cantonez
25 min