Appareils et accessoires
Warme chocolademelk met karamel en whisky
Prép. 5min
Total 25min
4 porties
Ingrédients
-
witte suiker250 g
-
water30 g
-
opklopbare room, 30-40% V.G.250 g
-
boter koud, in 1 stuk (ong. 6 x 4 x 1 cm)30 g
-
citroensap (zie tip)1 tl
-
natuurlijk vanille-extract1 - 2 tl
-
melk700 g
-
cacaopoeder100 g
-
whisky30 g
-
slagroom als afwerking (zie tip)
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
8 g
Calories
3110 kJ /
743 kcal
Lipides
41 g
Fibre
24.1 g
Glucides
79 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Karamel maken
14 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Vegan challah brood
2h 30min
Ovenschotel met pommes duchesses en groenten
1h 15min
Warme salade met boerenkool, witte bonen, noten en gojibessen
40min
Rode ogen gevulde eieren
Pas d’évaluation
Taart met karamel en vanille
4h 30min
Glutenvrije Chocoladetaart met Noten
Pas d’évaluation
Kweeperentaart
50min
Gestoomde Chocolade Flan Cake
Pas d’évaluation
Amandel-, kokos- en chocoladekoekjes (zonder toegevoegde suiker)
35min
Warme chocolademelk van de inca's
40min
Gebraden Kip met Groenten in Cidersaus
1h 45min
Warme chocolademelk
10min