Appareils et accessoires
Soubisesaus
Prép. 10min
Total 30min
600 g
Ingrédients
-
olie20 g
-
uien in vieren gesneden300 g
-
boter30 g
-
kippenbouillon300 g
-
lichte room (ong. 18% vet)20 g
-
bloem30 g
-
zout½ - 1 tl
-
gemalen peper2 snuifjes
-
gemalen nootmuskaat2 snuifjes
Niveau
facile
Infos nut. par 600 g
Sodium
1823 mg
Protides
8 g
Calories
2826 kJ /
674 kcal
Lipides
54 g
Fibre
6.8 g
Graisses saturées
28 g
Glucides
40 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Indikken modus
17 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Scampi cajun citroen pasta
30min
Amandelbretzels
Pas d’évaluation
Goudbrasem met tapenade, aardappel-knolselderpuree en gemarineerde prinsessenbonen
Pas d’évaluation
Gekookte pasta
20min
Bechamelsaus
15min
Risotto met Parmezaanse kaas
40min
200 g ui karameliseren
40min
Vruchtensaus (coulis)
10min
Mosterd-dillesaus
2h 15min
Aurorasaus (bechamelsaus met tomaat)
Pas d’évaluation
Bechamelsaus
15min
Aardappel- en groentenpuree
40min