Appareils et accessoires
Gochujang (Korean chilli paste) marinade
Prép. 10min
Total 10min
350 g
Ingrédients
-
garlic cloves3
-
fresh ginger20 g
-
pear unpeeled and cored100 g
-
rice wine vinegar40 g
-
light soy sauce20 g
-
honey30 g
-
sea salt2 pinches
-
Korean chilli paste (gochujang) (see Tips)130 g
Niveau
facile
Infos nut. par 350 g
Sodium
5805 mg
Protides
18.5 g
Calories
1903.3 kJ /
454.9 kcal
Lipides
8.2 g
Fibre
10.9 g
Graisses saturées
1.5 g
Glucides
82 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsVous pourriez aussi aimer...
Beef fajitas
30min
Pad Thai noodles with prawns
30min
Taco Seasoning
5min
Bibimbap (beef rice bowl)
1h 25min
Japanese ramen noodle soup
1h 50min
Five spice powder
10min
Malay-style coconut chicken (MEATER+®)
25h 40min
Sichuan Chilli Oil
50min
Neroli Pichy's Pork belly with pickled apple and walnut salad
2h
Korean marinade
40min
Asian nachos
40min
Banh mi (Vietnamese sandwich)
4h 35min