Appareils et accessoires
Italian sausages
Prép. 30min
Total 40min
10 portions
Ingrédients
-
sea salt to taste20 - 25 g
-
mixed spice1 tsp
-
ground nutmeg¼ tsp
-
ground cloves¼ tsp
-
ground cinnamon⅛ tsp
-
ground coriander⅛ tsp
-
dried chilli flakes to taste3 - 6 tsp
-
white wine100 g
-
boneless pork shoulder skin removed but fat retained, cut into pieces (3 cm), partially frozen2000 g
-
garlic cloves2
-
sausage casings (see Tips)
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
1003.1 mg
Protides
34.6 g
Calories
2027.2 kJ /
484.5 kcal
Lipides
36.2 g
Fibre
0.3 g
Graisses saturées
12.5 g
Glucides
1.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Homemade sausages
7 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Yoghurt dressing
10min
Caramelised balsamic reduction
30min
Peking-Style Duck Pancakes
11h 25min
Yu Sheng Prosperity salad (Thermomix® Cutter)
30min
Dave Barbaro's spiced pork sausages
40min
Christy Tania's 20th Anniversary Show Stopper
72h
"Little house" slice
6h 30min
Wonton wrappers
55min
Garlic Chili Sauce
30min
Protein pudding
6h 35min
Hoi sin sauce
15min
Soy milk and Mantou buns
6h