Appareils et accessoires
Fish stock
Prép. 5min
Total 35min
1315 g
Ingrédients
-
water1500 g
-
fish bones cut into pieces (approx. 5 cm - see Tips)300 - 500 g
-
salt½ tsp
-
dried bay leaves2
-
black peppercorns6
Niveau
facile
Infos nut. par 1315 g
Sodium
3623.4 mg
Protides
129.9 g
Calories
3398.6 kJ /
812.3 kcal
Lipides
31.8 g
Fibre
0.8 g
Graisses saturées
0.1 g
Glucides
2.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsVous pourriez aussi aimer...
Chilli crunch (TM6)
30min
Prawn bisque with lemon myrtle (Andrew Fielke)
55min
Fish and prawn stock
20min
Fish Stew
45min
Nam Jim
10min
Sous vide kangaroo with rosemary (TM6)
1h 15min
Baked masala fish
1h 15min
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1h 45min
Fish soup
40min
Mussels in turmeric and ginger broth
20min
Pea and lettuce soup with scallops
45min
Soufflé omelette with hot smoked salmon
25min