Appareils et accessoires
Dave Barbaro's spiced pork sausages
Prép. 30min
Total 40min
20 pieces
Ingrédients
-
sea salt30 g
-
paprika10 g
-
dried chilli flakes10 g
-
red wine80 g
-
fennel seeds½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
boneless pork shoulder skin removed but fat retained, cut into pieces (3 cm), partially frozen1750 g
-
pork fat (see Tips)300 g
-
sausage casings (see Tips)
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 piece
Sodium
646 mg
Protides
16.6 g
Calories
1288.9 kJ /
308.1 kcal
Lipides
25.8 g
Fibre
0.4 g
Graisses saturées
8.8 g
Glucides
0.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Homemade sausages
7 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Peeler Mashed Potatoes
35min
Browning Beef Strips
Pas d’évaluation
Vegetarian Pizza (TM6)
1h 40min
Quick sliced pickle (Thermomix® Cutter, using modes)
5min
Sour Plum Sauce
Pas d’évaluation
Homemade chicken stock powder
1h 35min
Wonton wrappers
55min
Xian rou bao zi (steamed pork buns)
2h 30min
Steamed cabbage and pork dumplings
1h 35min
Pocket roast beef with seeded mustard sauce
1h 30min
Hong Kong Style Roasted Pork Belly
9h 15min
Jiao zi (Chinese dumplings)
50min