Appareils et accessoires
Dave Barbaro's spiced pork sausages
Prép. 30min
Total 40min
20 pieces
Ingrédients
-
sea salt30 g
-
paprika10 g
-
dried chilli flakes10 g
-
red wine80 g
-
fennel seeds½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
boneless pork shoulder skin removed but fat retained, cut into pieces (3 cm), partially frozen1750 g
-
pork fat (see Tips)300 g
-
sausage casings (see Tips)
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 piece
Sodium
646 mg
Protides
16.6 g
Calories
1288.9 kJ /
308.1 kcal
Lipides
25.8 g
Fibre
0.4 g
Graisses saturées
8.8 g
Glucides
0.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Homemade sausages
7 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Madurese chicken satay
1 Std. 30 Min
Pita Bread
2 Std.
Indonesian white spice paste
35 Min
Stir-fry Chayote
25 Min
Squid ink pasta
1 Std.
Almond milk powder
30 Min
Roasted Pork Loin (Betty) Metric
1 Std. 35 Min
Wagyu beef manti with peas, pickled onions and garlic yoghurt
2 Std.
Brioche burger buns
2 Std. 10 Min
Whey bread with soft cheese (TM6)
13 Std. 15 Min
Italian sausages
40 Min
Pizza in Bianco
1 Std. 20 Min