Appareils et accessoires
Plaited loaves with crumble topping baked in a cast iron pot
Prép. 20min
Total 2h 15min
16 slices
Ingrédients
Crumble topping
-
plain flour30 g
-
sugar20 g
-
unsalted butter cut into pieces25 g
Dough
-
eggs 1 beaten2
-
egg yolks2
-
unsalted butter cut into pieces, plus extra to serve100 g
-
sugar50 g
-
vanilla sugar (see Tip)1 tsp
-
dried instant yeast2 tsp
-
milk150 g
-
plain flour plus extra to dust500 g
-
sea salt1 tsp
-
oil to grease
-
jam of choice, to serve
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 slice
Sodium
131.9 mg
Protides
4.9 g
Calories
899.5 kJ /
215 kcal
Lipides
8 g
Fibre
1 g
Graisses saturées
4.6 g
Glucides
30.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Baking bread in cast iron
6 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Steamed eggs sunny side up
15min
Chocolate sauce
20min
Duck ballotine
2h 45min
Steamed Cauliflower
25min
Malted crème brûlée with salted caramel ice cream
28h 30min
Creamed pāua soup
1h
English muffins
3h 10min
Tomato paste
2h 20min
Aioli
10min
Citrus and spice spider web cheesecake
6h 10min
Caramels
3h 40min
Kaffir lime granita
40min