Appareils et accessoires
Nyonya kip-curry bun
Prép. 10min
Total 2h 45min
8 porties
Ingrédients
Deeg
-
water120 g
-
suiker50 g
-
gedroogde gist2 tl
-
broodbloem (eiwitrijke bloem)350 g
-
melkpoeder30 g
-
ei, medium (53-63 g)1
-
zachte boter op kamertemperatuur40 g
-
zout½ tl
Nyonya kip-curry vulling
-
kippendijen, met vel (± 3 poten), in stukken (3 cm)1200 g
-
Nyonya kruidenpasta huisgemaakt of uit de winkel150 g
-
curry Madras poeder20 g
-
zout½ tl
-
olie om in te vetten
-
kokosmelk200 g
-
ei licht geklopt1
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
521 mg
Protides
23 g
Calories
2084 kJ /
498 kcal
Lipides
26 g
Fibre
3 g
Graisses saturées
12 g
Glucides
43 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Traditionele recepten
47 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
De eerste hap: Vruchtenpuree
Pas d’évaluation
Glutenvrij Brood
3h 20min
Stoofpotje van zeevruchten en varkensvlees
Pas d’évaluation
Met Pruimen gevulde Aardappelknoedels met Vanillesaus
Pas d’évaluation
Veganistische rollades met knoedels en rode kool
Pas d’évaluation
Hummus
5min
Hartige cashew roomkaas
Pas d’évaluation
Traditionele Taiwanese vleeszijde
Pas d’évaluation
Tartaar van Zeebrasem met Vanille
Pas d’évaluation
Roggebrood
Pas d’évaluation
Batbout met kaas
30min
Oosterse Pompoensoep met Reuzegarnalen en Kerrieschuim
Pas d’évaluation