Appareils et accessoires
Nyonya kip-curry bun
Prép. 10min
Total 2h 45min
8 porties
Ingrédients
Deeg
-
water120 g
-
suiker50 g
-
gedroogde gist2 tl
-
broodbloem (eiwitrijke bloem)350 g
-
melkpoeder30 g
-
ei, medium (53-63 g)1
-
zachte boter op kamertemperatuur40 g
-
zout½ tl
Nyonya kip-curry vulling
-
kippendijen, met vel (± 3 poten), in stukken (3 cm)1200 g
-
Nyonya kruidenpasta huisgemaakt of uit de winkel150 g
-
curry Madras poeder20 g
-
zout½ tl
-
olie om in te vetten
-
kokosmelk200 g
-
ei licht geklopt1
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
521 mg
Protides
23 g
Calories
2084 kJ /
498 kcal
Lipides
26 g
Fibre
3 g
Graisses saturées
12 g
Glucides
43 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Traditionele recepten
47 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Gebakken Matcha-Havermoutpap
Pas d’évaluation
Panettone-crémeux met Mandarijn, Passievrucht en Kokosmousse
Pas d’évaluation
De eerste hap: Havermout met Appel, Dadels en Bananen
10min
Vanille Mille-Feuille met Karamel en Pecannoten
Pas d’évaluation
Rijst met Asperges, Broccoli en Champignons
30min
Vegan Havermoutpap met Fruit en Kaneel
15min
Met Pruimen gevulde Aardappelknoedels met Vanillesaus
Pas d’évaluation
Speelse kippenpoten met kaas en mayonaise dip
Pas d’évaluation
Oost-Europese brunch
Pas d’évaluation
Italiaanse brunch
1h 30min
Sinaasappelcake en chocolade topping
1h 15min
Dubai Chocolate Macarons
Pas d’évaluation