Appareils et accessoires
Kalfszwezerik met lente-uien
Prép. 20min
Total 3h
6 porties
Ingrédients
-
kalfszwezerik1000 g
-
witte azijn250 g
-
koud water750 g
-
water600 g
-
ijskoud water
-
ijsblokjes
-
lente-uien in stukken300 g
-
teentjes knoflook2
-
olijfolie30 g
-
zout naar eigen smaak1 - 2 snuifjes
-
gemalen zwarte peper naar eigen smaak1 - 2 snuifjes
-
witte wijn100 g
-
opklopbare room, 30-40% V.G.100 g
-
zout naar eigen smaak
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Protides
25 g
Calories
2280 kJ /
545 kcal
Lipides
45 g
Glucides
10 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Traditionele recepten
47 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Druiven en cava trifle
Pas d’évaluation
Tarbot in champagnesaus
Pas d’évaluation
Carpaccio van Rode Biet met Courgette en Mozarella
Pas d’évaluation
Pizza met pistache pesto, stracciatella kaas en mortadella
3h 10min
Venusschelpen op zeemanswijze
30min
Ananas Dessert met Meringue
25min
Bao Buns met Pulled Pork in BBQ-saus
2h 10min
Panettone-crémeux met Mandarijn, Passievrucht en Kokosmousse
Pas d’évaluation
Gratin van gezouten kabeljauw (bacalhau)
Pas d’évaluation
Sous-vide Gegaarde Biefstuk met Béarnaise Saus
Pas d’évaluation
Garnaalkroketten
Pas d’évaluation
Express Aardbeien Dessert
5min