Appareils et accessoires
Kalfszwezerik met lente-uien
Prép. 20min
Total 3h
6 porties
Ingrédients
-
kalfszwezerik1000 g
-
witte azijn250 g
-
koud water750 g
-
water600 g
-
ijskoud water
-
ijsblokjes
-
lente-uien in stukken300 g
-
teentjes knoflook2
-
olijfolie30 g
-
zout naar eigen smaak1 - 2 snuifjes
-
gemalen zwarte peper naar eigen smaak1 - 2 snuifjes
-
witte wijn100 g
-
opklopbare room, 30-40% V.G.100 g
-
zout naar eigen smaak
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Protides
25 g
Calories
2280 kJ /
545 kcal
Lipides
45 g
Glucides
10 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Traditionele recepten
47 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Vegan Lasagne met Linzen
Pas d’évaluation
Dubai Chocolate Pistacherotsjes
Pas d’évaluation
Spaghetti met knoflook, olijfolie en chili
30min
Rijst met Asperges, Broccoli en Champignons
30min
Fabada Asturiana (Asturiaanse Witte Bonen Stoofpot)
Pas d’évaluation
Truffel-Parmesaan-Ravioli
3h 30min
Hugo spritz
25h 10min
Driekoningentaart 100% chocolade
1h 35min
Gevuld Varkensgebraad (Porchetta) met Sinaasappel, Venkel, Chili en Salie
Pas d’évaluation
Sojabolognese
40min
Chocoladetaart met Pistache
4h 45min
Pittige Groene Overheerlijke Power Salade
20min