Appareils et accessoires
Flammkuchen with dates and bacon
Prép. 20min
Total 1h 20min
4 portions
Ingrédients
-
baker's flour plus extra to dust250 g
-
buttermilk150 g
-
dried instant yeast1 tsp
-
extra virgin olive oil20 g
-
sea salt1 ½ tsp
-
pitted dates100 g
-
fresh thyme leaves only2 sprigs
-
crème fraîche200 g
-
honey20 g
-
ground black pepper½ tsp
-
bacon cut into 1 cm pieces100 g
-
rocket to garnish50 g
-
balsamic vinegar to garnish
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
971.6 mg
Protides
14.2 g
Calories
2417.6 kJ /
577.8 kcal
Lipides
26.4 g
Fibre
3.8 g
Graisses saturées
10.2 g
Glucides
73 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Pizza Oven
20 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
"To die for" mini pavlovas
2h 40min
Korean Bo ssam
29h 20min
Blackened Fish Burger
Pas d’évaluation
Korean pickled potato salad
25h 10min
Nourish bowl (Diabetes)
55min
Lemon pepper chicken with zoodles (Thermomix® Spiralizer, TM5)
30min
Broccoli stem slaw (Thermomix® Cutter, using modes)
Pas d’évaluation
Strawberry Shortcake Waffle
40min
Eggplant and ricotta involtini
1h 20min
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
1h
Austrian Kaiserschmarrn pancake
20min
Caprese Egg White Omelette (Metric)
20min