Appareils et accessoires
Flammkuchen with dates and bacon
Prép. 20min
Total 1h 20min
4 portions
Ingrédients
-
baker's flour plus extra to dust250 g
-
buttermilk150 g
-
dried instant yeast1 tsp
-
extra virgin olive oil20 g
-
sea salt1 ½ tsp
-
pitted dates100 g
-
fresh thyme leaves only2 sprigs
-
crème fraîche200 g
-
honey20 g
-
ground black pepper½ tsp
-
bacon cut into 1 cm pieces100 g
-
rocket to garnish50 g
-
balsamic vinegar to garnish
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
971.6 mg
Protides
14.2 g
Calories
2417.6 kJ /
577.8 kcal
Lipides
26.4 g
Fibre
3.8 g
Graisses saturées
10.2 g
Glucides
73 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Pizza Oven
20 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Sweet and Spicy Beef Short Ribs with Polenta
3h 35min
Balsamic salmon and zucchini noodles (Thermomix® Spiralizer, TM5)
35min
Pickled Korean daikon (Thermomix® Cutter)
20min
Soba Noodle and Salmon Bowl
30min
Ricotta gnocchi with walnut and spinach pesto
35min
Apple cider dressing
5min
Zofia Wolski's Turkey empanada gallega (TM6)
1h 30min
Spaghetti Muffins
55min
Sweet potato pikelets
45min
Tomato and olive tapenade mini bruschette
20min
Fresh tomato salsa (Pico de gallo)
15min