
Appareils et accessoires
Spaghetti alla carbonara
Prép. 10min
Total 30min
4 porcje
Ingrédients
-
sera parmezan pokrojonego na 3 cm kawałki40 g
-
sera pecorino (optionnel) pokrojonego na 3 cm kawałki30 g
-
wędzonego wieprzowego podgardla (guanciale) pokrojonego w 1 cm kostkę150 g
-
oliwy z oliwek15 g
-
makaronu, suchego, typu spaghetti320 g
-
jajko1
-
żółtka3
-
pieprzu czarnego, mielonego3 szczypty
-
soli plus dodatkowa ilość do gotowania makaronu1 szczypta
-
woda do gotowania makaronu
Infos nut. par 1 porcję
Calories
716.8 kcal /
2999 kJ
Protides
24.2 g
Lipides
42.2 g
Glucides
63.5 g
Fibre
2.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

KIEDYŚ TERAZ ZAWSZE
50 Recettes
Pologne
Pologne