Appareils et accessoires
Sushi donuts
Prép. 10min
Total 50min
8 pieces
Ingrédients
-
sushi rice260 g
-
water plus extra for rinsing1200 g
-
salt1 ½ tsp
-
avocado cut in pieces200 g
-
freshly squeezed lemon juice20 g
-
ground black pepper2 pinches
-
10 g coconut oilsesame oil10 g
-
rice vinegar4 tbsp
-
vegetables and fruit, mixed (radish, carrot, cucumber, pickled ginger, mango, radicchio), to garnish100 g
-
salmon fillet, skinless, sushi quality or mixed with tuna and prawns, to garnish100 g
-
sesame seeds, toasted to garnish (optional)1 tbsp
-
soy sauce for serving
Niveau
facile
Infos nut. par 8 pieces
Sodium
3635.7 mg
Protides
45 g
Calories
7104.8 kJ /
1698.1 kcal
Lipides
59.5 g
Fibre
16 g
Graisses saturées
10.2 g
Glucides
238.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Fusion Kitchen
14 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Mojito
Pas d’évaluation
Fruit Ice Cream
5min
Bellini
5min
Gochujang seafood risotto
1h
Antonio Bachour: Chocolate Raspberry Tarts (Metric)
3h 10min
Antonio Bachour: Lemon Basil Tarts (Metric)
3h 45min
Egg Salad in Crispy Easter Nests
1h
Crab briks
35min
Balsamic salmon and courgette noodles
25min
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
1h 10min
Miso Ramen
30min
Salt Bread
2h