Appareils et accessoires
Sushi donuts
Prép. 10min
Total 50min
8 pieces
Ingrédients
-
sushi rice260 g
-
water plus extra for rinsing1200 g
-
salt1 ½ tsp
-
avocado cut in pieces200 g
-
freshly squeezed lemon juice20 g
-
ground black pepper2 pinches
-
10 g coconut oilsesame oil10 g
-
rice vinegar4 tbsp
-
vegetables and fruit, mixed (radish, carrot, cucumber, pickled ginger, mango, radicchio), to garnish100 g
-
salmon fillet, skinless, sushi quality or mixed with tuna and prawns, to garnish100 g
-
sesame seeds, toasted to garnish (optional)1 tbsp
-
soy sauce for serving
Niveau
facile
Infos nut. par 8 pieces
Sodium
3635.7 mg
Protides
45 g
Calories
7104.8 kJ /
1698.1 kcal
Lipides
59.5 g
Fibre
16 g
Graisses saturées
10.2 g
Glucides
238.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Fusion Kitchen
14 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Tang Yuan (Glutinous Rice Balls In Ginger Syrup)
Pas d’évaluation
Sautéing Chicken Strips
Pas d’évaluation
Browning Beef Strips
Pas d’évaluation
Spiralized Sweet Potato Begedil
35min
BBQ Seasoning
Pas d’évaluation
Bacon-wrapped turkey leg with potatoes
1h 40min
Strawberry Glaze Skin Smoothie
5min
Wolf Herring Fish Dumplings
30min
Sushi Rice
55min
Red mullet couscous with peppers
Pas d’évaluation
Steamed cabbage and pork dumplings
1h 35min
Fettuccine Alfredo
40min